Back to All Events

Mozarts Requiem med Sølvguttene og NOR59

  • Nordstrand Kirke 238 Ekebergveien Oslo, Oslo, 1166 Norway (map)
poster social media 02.jpg

Nordstrand Kirke

Sølvguttene og NOR59 Kammerorkester er i gang med et svært spennende samarbeid denne vinteren. Under ledelse av Dirigent Fredrik Otterstad og Thorn Magnus Reymert, setter de sammen opp Mozarts Requiem. 

Requiem er et av Mozarts mest kjente og beundrede verk. Mozart døde mens han komponerte verket, og det ble fullført av to av elevene hans. Det er knyttet mye mystikk til at Mozart døde som 35 åring, tilsynelatende frisk, mens han arbeidet med denne sjelemessen. 

Sølvguttene har rundt 150 konserter året gjennom, alt fra større verk som Mozarts Requiem, turneer i inn- og utland, samt deltagelse i bryllup og begravelser. 

NOR59 Strykeinstitutt tiltrekker seg nærmere 130 strykere fra hele Oslo. Kammerorkesteret består av de eldste elevene som spiller på et svært høyt nivå, på tross av sin unge alder. De har, forruten en rekke konserter, spilt inn to CD'er denne høsten.

Earlier Event: December 14
Christmas wonderland Sinatra show