Ny CD fra NOR59

2000794048.jpg

Nyutgivelsen av CD-en er et resultat av et helt unikt musikalsk møte mellom unge strykere og erfarne musikere som spiller i det internasjonale toppsjiktet, forteller dirigent og kunstnerisk leder Thorn Magnus Reymert.

Nå foreligger resultatet. En enestående innspilling med Tsjajkovskijs serenade for strykere og Sjostakovitsj’ kammersymfoni op. 110a. utgitt av ËVOE RECORDS.

Høsten 2017 inntok NOR59 Kammerorkester Nordstrand kirke. De hadde en krevende arbeidsuke foran seg. Sammen med et knippe anerkjente musikere fra orkesteret Il Giardino d'Amore jobbet de ettermiddager, kvelder og netter for å komme i mål med innspillingen av verker av de russiske komponistene Dmitri Sjostakovitsj og Pyotr Tchaikovskij.

Innsatsen ga resultater! Nå er innspillingen ute i det internasjonale markedet, og den kan kjøpes hos Platekompaniet eller iTunes.

Virgil Cameron