Godt nytt år!

Året 2020 ble absolutt ikke slik vi hadde tenkt, men vi fikk til en god del aktivitet til tross for strenge smittevernregler. Høydepunktet var nok Sommerkurset på Strandheim. Det var en flott opplevelse både musikalsk og sosialt. Vi håper vi kan få til noe der til sommeren.

Vi er også glade for at vi fikk til konserten i Lørenskog hus med Bernstein og Beethoven. Helt på tampen fikk vi også til solokonserter, og det ble virkelig solokonserter med kun 2-4 tilhørere og et kamera midt i fjeset. Men det var viktig at de som ønsket det fikk spille solostykkene de har øvd på i høst.

Takk for at både lærere og elever har vært fleksible med hensyn til endringer av tidspunkt for timer, veksling mellom live og digital undervisning og endringer av tid og sted for de orkesterøvelsene vi tross alt fikk hatt. Det er veldig usikkert hvordan det kommer til å bli nå på begynnelsen av 2021, men vi får håpe på bedre tider.

Vi begynner uansett med individuell undervisning mandag 11.1.

Hvorvidt vi også kan ha orkesterøvelser avhenger av hva byrådet i Oslo sier om videre smittevernregler på pressekonferansen førstkommende torsdag. Dere vil få beskjed via SPOND om hva som skjer vedrørende dette.

Marita Nodland